Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

ads

Άμεσα μέτρα για την στήριξη της οικονομίας

Έργα και πρωτοβουλίες στον Ν. Καστοριάς

Διάλογος με τους πολίτες

Βήμα στους νέους

Εγγραφή στο Newsletter
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα »
Την αναγκαιότητα προστασίας και ελέγχου του Νοτίου Αιγαίου από το προσφυγικό ρεύμα έθεσαν στον Υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος και οι πρώην Υπουργοί Μ. Καρχιμάκης και Γρ. Νιώτης.
Print

FOT64F3_1

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο συναντήθηκαν σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, και οι πρώην Υπουργοί Γρηγόρης Νιώτης και Μιχάλης Καρχιμάκης, μετά την πρόσφατη παρουσία τους στην Ρόδο.

Στον Υπουργό παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις του Δήμου Ρόδου για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των προσφυγικών ροών από την Τουρκία.

Ο ΥΕΘΑ διαβεβαίωσε ότι ο σχεδιασμός των περιπολιών θα περιλαμβάνει και όλο το χώρο του Νότιου Αιγαίου, αναπτύσσοντας την αναγκαία «ομπρέλα» ελέγχου προσφύγων και μεταναστών.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα παραγωγικής συνεργασίας του Υπουργείου με την Τ.Α. για την επιτάχυνση δημιουργίας έργων υποδομών στο νησί με αξιοποίηση μηχανικού εξοπλισμού που διαθέτει ο Δήμος, καθώς και δυνατότητες αναπτυξιακής αξιοποίησης εκτάσεων του Υπουργείου στη Ρόδο σε συνεργασία με την Τ.Α.


PES

Βουλή των Ελλήνων

Amnesty International

Unicef

Facebook

Καστοριά

VOYLITILEORASI_copy