Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

ads

Άμεσα μέτρα για την στήριξη της οικονομίας

Έργα και πρωτοβουλίες στον Ν. Καστοριάς

Διάλογος με τους πολίτες

Βήμα στους νέους

Εγγραφή στο Newsletter
Ραδιοφωνική συνέντευξη του πρώην Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" 105,5 στις 27 Σεπτεμβρίου 2014.
Print

Για τα χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις νέες δημοσκοπήσεις, την ανάγκη μιας κυβέρνησης με προοδευτική κατεύθυνση και για το ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική σκηνή της χώρας, μίλησε στο Κόκκινο ο Φίλιππος Πετσάλνικος, πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.  

Αναφερόμενος στο χαμηλό ποσοστό του ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει στην πρόσφατη δημοσκόπηση της Public Issue, επεσήμανε ότι η πορεία και οι επιλογές της σημερινής ηγεσίας του κόμματος ως συμπλήρωμα της συντηρητικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας ευθύνεται κατά πολύ γι' αυτή την πτώση των ποσοστών του κόμματος, ενώ τόνισε την ανάγκη μιας διακυβέρνησης «με στόχο προοδευτικές λύσεις που θα στηρίζουν τη κοινωνική συνοχή και τα ευπαθή κοινωνικά στρώματα».


Σχετικά με το ενδεχόμενο ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «το καθήκον που θα αναλάβει θα είναι πολύ βαρύ», ενώ αν δε σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση τότε θα χρειαστεί κυβέρνηση συνεργασίας σε προοδευτική κατεύθυνση με δεσμεύσεις και συγκεκριμένο πλαίσιο που θα δίνει ώθηση στην ανάπτυξη και θα δίνει λύση στην ανεργία.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει έχει στοχοποιηθεί από διάφορους και κυρίως από οικονομικά και μιντιακά συμφέροντα με τα οποία δεν έκανε ντηλ» ανέφερε σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι «θα παίξει εκ των πραγμάτων σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα». 

 http://stokokkino.gr/article/12027/Filippos-Petsalnikos-Xreiazetai-kubernisi-se-proodeutiki-kateuthunsi


PES

Βουλή των Ελλήνων

Amnesty International

Unicef

Facebook

Καστοριά

VOYLITILEORASI_copy