Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  

ads

Άμεσα μέτρα για την στήριξη της οικονομίας

Έργα και πρωτοβουλίες στον Ν. Καστοριάς

Διάλογος με τους πολίτες

Βήμα στους νέους

Εγγραφή στο Newsletter
23-03-2010 Ομόφωνες αποφάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων
Print

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομόφωνες αποφάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία ο απολογισμός του Ιδρύματος για το 2009, καθώς και η εισήγηση του Προέδρου της Βουλής για τον προϋπολογισμό και τον προγραμματισμό για το 2010.
Στο πλαίσιο της γενικότερης οικονομικής πολιτικής, εγκρίθηκε η μείωση του προϋπολογισμού του Ιδρύματος για το 2010 κατά 30%.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, οι Αντιπρόεδροι του Ιδρύματος και πρώην Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Απόστολος Κακλαμάνης Δημήτριος Σιούφας και κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα, καθώς επίσης και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Τασιούλας  (ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Κ.Ο. της Ν.Δ.), Αθανάσιος Λεβέντης (ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ), Βαΐτσης Αποστολάτος (ως εκπρόσωπος του προέδρου της Κ.Ο. του ΛΑ.Ο.Σ), ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, καθώς και οι ομότιμοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.κ. Γιώργιος Κασιμάτης, Κωνσταντίνος Σβολόπουλος και Ευάγγελος Χρυσός, Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής.

Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να ανανεωθεί το πρόγραμμα της Βουλής των Εφήβων, να εμπλουτιστεί το εκδοτικό έργο του Ιδρύματος και  να οργανωθούν μια σειρά από συνέδρια και ημερίδες πάνω σε σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.


PES

Βουλή των Ελλήνων

Amnesty International

Unicef

Facebook

Καστοριά

VOYLITILEORASI_copy